Se första teasern för Thunder in my heart - Premiär 23 maj på Viaplay

29 april 2021 - Senast uppdaterad 19 maj 2021

Loading the player...

Här är den första teasern för dramakomedin Thunder in my heart, som är skapad och skriven av Amy Deasismont. Med mycket humor, sorg och hjärta får vi följa ett tajt kompisgäng som precis klivit över 20-årsstrecket tillsammans och som sätts på prov genom familjer som brister, vänskapsband som utmanas och trevande händer som ger förvånande njutning. Thunder in my heart har premiär söndag 23 maj med alla åtta avsnitt som släpps samtidigt på Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay.

– Det känns jättestort att Thunder in my heart äntligen ska släppas efter snart sex års arbete. Det har varit en lång resa och det känns nästintill overkligt att vi är så nära premiär. Jag känner mig jättestolt över att ha fått jobba med ett helt team av otroligt kreativa människor som haft stor kärlek till våra karaktärer och historien. Nu ser jag jättemycket framemot att alla som vill ska få dyka in i den världen vi tillsammans har skapat, säger Amy Deasismont.

I huvudrollerna ser vi skaparen av serien Amy Deasismont tillsammans med skådespelardebutanten Julia Lyskova Juhlin (Podden Daddy Issues) och den kritikerrosade skådespelaren Alexander Abdallah (Snabba Cash, Älska mig). 

– Det har varit superkul och intressant att få tolka min karaktär Sam. Rollen är något helt annat mot vad jag har spelat innan. När jag läste manuset första gången så var jag fast. Amy har verkligen lagt ner tid och kärlek på denna serie och jag längtar till att få se slutresultatet, säger Alexander Abdallah

I övriga roller ser vi bland andra skådespelarveteranerna Gustaf Hammarsten (Bruno, Tillsammans) och Helen Sjöholm (Så som i himmelen) samt Max Ulveson (Dancing Queens, Solsidan), Malin Persson (Vår tid är nu) och Benjamin Shaps.

– Att få regissera Thunder in my heart har varit lika roligt som emotionellt och jag är otroligt stolt över att få vara en del av den här serien. Amys manus fångar livets berg- och dalbana och varje avsnitt dallrar av liv, smärta och komik. Den otroligt vassa ensemblen var en dröm att jobba med och jag skulle vilja påstå att de alla gör sin kanske bästa insats någonsin i den här serien, säger Anders Hazelius

Viaplays originalserie produceras av BR•F i samproduktion med Film Capital Stockholm. Serieskapare och manusförfattare är Amy Deasismont (Gösta, Min lilla syster), regi av Anders Hazelius (Tunna blå linjen, Den inre cirkeln) och Sanna Lenken (Tunna blå linjen, Min lilla syster). Serien produceras av Anna-Klara Carlsten (Spring Uje Spring) och Patrik Andersson (Midsommar, Euphoria).

Ladda ner trailern här eller använd YouTube-länken:
https://www.youtube.com/watch?v=seltDVeOTIM

Alla åtta avsnitt av Thunder in my heart kommer finnas att streama från och med söndag 23 maj på Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay.

Avsnittsbilder och pressbilder från serien finns bifogade i detta utskick.

#ThunderInMyHeart #ViaplayOriginal #Viaplay

Kontakter

Ruben Labbé

Sports & PR Manager

(Föräldraledig)