Kändisar blottar sin privatekonomi i nysatsningen Drömfällan

2 juli 2020 - Senast uppdaterad 4 augusti 2020

I Drömfällan öppnar fyra svenska kändisar upp såväl sitt hem som sin privatekonomi för Lyxfällan-experten Magnus Hedberg i syfte att nå en dröm som de ännu inte riktigt haft ekonomi till att genomföra. Under fyra avsnitt möter Magnus Hedberg simstjärnan Emma Igelström, multikonstnären Douglas ”Dogge Doggelito” Leon, programledaren Josefin Crafoord och artisten Sandra Dahlberg. Drömfällan har premiär tisdag 25 augusti 20.00 på Viaplay, Viafree och TV3.
– Det blir inte en enda tråkig sekund och jag garanterar att den offentliga bilden folk har av de här personerna för alltid kommer att vara ändrad efter att ha sett Drömfällan, säger Magnus Hedberg.

Vad vet egentligen vi vanliga Svenssons om hur det är att vara en kändis? I Drömfällan möter programledaren Magnus Hedberg kändisar som har skaffat sig exklusiva vanor av bara farten och har råd med en extravagant livsstil. Men för att kunna förverkliga sina framtida önskedrömmar måste kändisarna först ta av sig spenderarbyxorna för att sedan ge Magnus Hedberg full insyn i deras privata ekonomi innan den totalt havererar. Kändisen får ta sig en ordentlig titt på sitt eget beteende med såväl ekonomiska vanor som ovanor. Frågan är vad som behöver förändras i livet för att nå drömmen? 

–  Jag är övertygad om att det är fler än jag som är nyfiken på hur de här offentliga personernas vardagsliv egentligen ser ut bakom kulisserna och än mer hur deras högst privata ekonomi fungerar. Det är fantastiskt roligt att hjälpa kända svenskar nå sina drömmar, dessutom kommer tittarna att få med sig massa konkreta tips och inspiration för att äntligen göra verklighet av sina egna drömmar, säger Magnus Hedberg.

I premiäravsnittet är det Douglas Leon, 44 år, som tar hjälp av Magnus Hedberg för att nå sin dröm. Douglas är artisten och multikonstnären som blev känd för svenska folket under artistnamnet ”Dogge Doggelito” i hiphop-gruppen The Latin Kings. Douglas bor i Alby med sina barn, tre hundar, 16 dvärgpapegojor och en fågelspindel, men drömmer om att köpa hus i Karibien. När Magnus Hedberg tar sig en titt på Douglas ekonomi står det snart klart att han lever för dagen och har ett väldigt slösaktig ekonomiskt beteende som står i vägen för drömhuset. 

–  Som konstnär är man alltid naken. Det var väldigt kul att spela in programmet och ännu roligare att förverkliga en dröm genom det, säger Douglas Leon.

I Drömfällan möter vi även simstjärnan Emma Igelström, 40 år, som drömmer om att bestiga Mount Everest, programledaren Josefin Crafoord, 46 år, som drömmer om att fixa klart sitt torp och artisten Sandra Dahlberg, 41 år, som drömmer om ett hus i hembygden i Klimpfjäll. 

Drömfällan har premiär tisdag 25 augusti 20.00 och sänds varje tisdag i fyra veckor på Viaplay, Viafree och TV3.

#Drömfällan

Kontakter

Michelle Baumann

PR Project Manager