Nent Group sänder CBS Presents Oprah with Meghan and Harry måndag 8 mars på TV3 och Viafree

4 mars 2021

Nordic Entertainment Group kan i dag berätta att CBS Presents Oprah with Meghan and Harry, där Oprah Winfrey träffar prins Harry och Meghan, hertig och hertiginna av Sussex, för ett intimt samtal kommer att sändas måndagen den 8 mars kl 21.00 på TV3 och Viafree.

Oprah Winfrey pratar med Meghan, hertiginna av Sussex, i en omfattande intervju om allt från att ta steget in i ett liv som kunglighet, äktenskap, mödraskap och filantropiskt arbete till hur hon hanterar att leva under ett sådant hårt offentligt tryck.

Senare ansluter även prins Harry till intervjun, då de berättar om sin flytt till USA och deras framtida förhoppningar och drömmar för den växande familjen.

Denna special är producerad av Harpo Productions. Exekutiva producenter är Terry Wood och Tara Montgomery, co-executive producer är Brian Piotrowicz. Den distribueras internationellt av ViacomCBS Global Distribution Group. Den två timmar långa primetime-specialen sänds söndagen 7 mars från 20.00-22.00 ET/PT på CBS Television Network i USA.

Kontakter

Frida Hübenette Högberg

Acting Head of Press Nordic Entertainment Group Sweden

TF Presschef